• Hvor raskt kan pengene stå på min konto?

  Du får pengene enten den dagen vi godkjenner lånet eller senest hverdagen etter.

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Du kan låne opptil 50 000 kroner.

 • Hvilken rente får jeg?

  Når vi har fått søknaden din, foretar vi en individuell kredittvurdering. Her fastsetter vi renten og lånebeløpet. Renten på NordicLån ligger fra 8,40 til 21,60 prosent. Din nøyaktige årlige og effektive rente fremgår av låneavtalen vi sender til deg.

 • Hvordan søker jeg om et NordicLån?

  Bare fyll ut skjemaet her på siden og send det til oss. Så foretar vi en kredittvurdering og kontakter deg.

 • Hvordan får jeg utbetalt lånet?

  Du trenger bare undertegne låneavtalen vi sender til deg når lånet er godkjent. Hvis du signerer med BankID, kan du ha pengene samme dag vi godkjenner lånet, eller senest hverdagen etter. Hvis du foretrekker en fysisk kontrakt, får du den i posten. Vi overfører pengene så snart vi har fått den i retur med din underskrift, og en kopi av din legitimasjon med rett kopi stempel.

3 tips til din økonomi

Før du låner, kan det være lurt å få overblikk over din hverdagsøkonomi. Her får du 3 tips som gjør deg litt klokere før du låner.

1. Sett opp et budsjett
Hvor mye går det med til husleie, telefon, forsikring og alle andre faste utgifter? Transport, mat, underholdning? Gjør plass til alt sammen i budsjettet – sammen med inntektene. Da slipper du å stå med en tom konto når bilverkstedet eller tannlegen skal betales.

2. Se hva du har til rådighet
Budsjettet gir deg oversikt over utgifter og inntekter – og det forteller deg hvor mye penger du har til overs hver måned. Da kan du se om det er rom for å betale ned på et nytt lån. Det kan godt være du kan låne til en flott ferie eller det hjemmekinoanlegget du savner. Bare husk at det blir hverdag igjen. Hvis økonomien er for stram, er prisen kanskje for høy. Det vet du best selv. Bare vær ærlig mot deg selv, og lån bare hvis du har rom for de faste avdragene etterpå.

3. Unngå purring – bruk avtalegiro

Avtalegiro er både den enkleste og billigste måten å betale regninger på. Bare registrer regningene dine én gang, og de blir automatisk betalt hver måned. Samtidig slipper du vanskelige fakturaer – og purringer hvis du glemmer dem.

Budsjettskjema – klar til bruk
Hvis du ikke er vant til å sette opp budsjett, kan et budsjettskjema være til god hjelp. Her kan du sette inn egne inntekter og utgifter, linje for linje. Så beregner skjemaet automatisk hva du har til rådighet.

Hent ditt Excel-budsjettskjema her – så kommer du raskt i gang.
Budsjettskjemaet er helt privat. Det er bare du som har tilgang til skjemaet du lagrer på datamaskinen din.

NORDICLÅN

RENTE FRA 8,40 % • FAST MÅNEDLIG YTELSE • DET KREVES IKKE SIKKERHET FOR LÅNET

Velg lånebeløp:

10.000 kr.50.000 kr.

Velg løpetid:

12 mnd.60 mnd.I henhold til Finanstilsynets retningslinjer for behandling av forbrukslån, bør løpetid være maksimalt 5 år. Vi foretar en individuell vurdering av din søknad.

Din månedspris mellom: